Webbinar Pyramid

Bli bekant med fördelarna hos Pyramid affärssystem på bara trettio minuter!

Funderar ni på att skaffa nytt affärssystem? Undrar ni om Pyramid är rätt för er och er verksamhet? Vi har skapat ett webbinar som ger er en introduktion till Pyramid för att underlätta i valet av affärssystem. På trettio minuter får ni en sammanfattning av de viktigaste funktionerna och egenskaperna och vad vi kan erbjuda er som företag. Vi visar er guldklimparna helt enkelt. Se nedan vilket webbinarium som passar er bäst:

Webbinar
för ekonomiansvarig & controller

Anmälan

Oavsett verksamhet ligger ekonomifunktionen i grunden och Pyramid kan hjälpa er stå på en stadig sådan. På detta webbinarium kommer vi att visa varför Pyramid är den ekonomiansvariges bästa vän. Med Pyramid kan ni automatisera de tråkiga och monotona rutinerna och få mer tid för roliga och utvecklande uppgifter som uppföljning och analys.

Webbinar
för grossister, detaljister och återförsäljare

Anmälan

För er grossister och återförsäljare kan Pyramid erbjuda en snabb och effektiv orderläggning, en klar översikt över lager och hjälp med inköpen. I webbinariet visar vi hur ni kan optimera orderflödet med snabb och säker hantering och minimering av fel.

Webbinar
för e-handelsföretag

Anmälan

För er som säljer på nätet och letar efter en integrerad och smidig lösning presenterar vi i detta webbinarium en e-handel som enkelt pratar ordrar, kunder och priser med affärssystemet. Proclient erbjuder Pyramids integrerade e-handel samt ett API för integration mot andra e-handelsplattformar. Under webbinariet går vi igenom Pyramids e-handel och hur vårt färdiga API integrerar mot ett antal marknadsledande e-handelsplattformar.

Webbinar
Säljstöd & relationshantering

Anmälan

Pyramid CRM ger dig ett utmärkt stöd för att vårda dina affärskontakter, både kunder och partners.

Modulen innehåller stöd både för den egna personliga effektiviteten kring projekt, kunder/leverantörer eller produkter. Det ger också ett effektivt samarbete med dina kollegor såsom hantering av aktiviteter, möten och uppföljning.

Var med på detta webbinar och se fördelarna med att bygga upp och strukturera information som bibehåller bra kundrelationer så du får mer tid över till att skaffa nya.

Webbinar
för entreprenad

Anmälan

Ett av Pyramids starkaste områden är entreprenad. Under detta webbinarium visar vi hur Pyramids projektmodul ger projektledarna de verktyg de behöver för att styra sina projekt.
Pyramid hanterar alla transaktioner kopplade till ett och samma projekt; timmar, eget material, leverantörsfakturor och kundfakturor. Via studios och centraler gör att allt är sökbart och summerat.

Webbinar
Tips & Tricks

Anmälan

För er som är befintliga Pyramid 4 användare eller bara är nyfikna på hur pyramid 4 fungerar, kommer vi i detta webbinar att prata om olika tips och trix som kan underlätta i ert dagliga arbete.

En styrka i Pyramid är möjligheterna att kunna söka fram information, så därför kommer fokus att läggas på Centraler och Studios.
Vi tittar på en del av förbättringarna som gjorts gentemot tidigare versioner samt lite tips på nyheter som kan vara bra att veta för att bemästra just dessa områden.

Webbinar
Logtrade i Pyramid


Anmälan

LogTrade är Pyramids utvalda TA-system sedan många år tillbaka. Under detta webbinarie kommer vi prata- och visa vilka fördelar du kan dra av att utföra din transportadministration inifrån Pyramid. Tillsammans med regelverk i LogTrade kan du väldigt enkelt skapa dina sändningar, avisera kunder och beräkna era egna fraktpriser.