Webbutveckling och e-handel

Låt oss hjälpa er att ge ett bra första intryck

En hemsida är ett ansikte utåt för er som företag bör ge ett bra intryck, vara enkel att navigera samt korrekt representera er som företag och ge värdefull information. Vi kan hjälpa er med allt ifrån att skapa en modern, responsiv hemsida till en e-handelsplattform anpassad för ert sortiment som är fullt integrerad med ert affärssystem. Vi kan även hjälpa till med förvaltning av hemsidor och se till att de hålls uppdaterade och att de drivs utan problem.

Hemsidor

Vi bygger moderna hemsidor skräddarsydda efter våra kunders behov. Som utgångspunkt använder vi ofta WordPress, ett publiceringssystem för webbsidor, och kompletterar det med våra egna tillägg. Många som besöker din hemsida gör det via mobiltelefoner och surfplattor. Vi hjälper er med en responsiv design som anpassar hemsidans utseende så att innehållet presenteras tydligt och att länkar och knappar fungerar smidigt även på mindre skärmar. Vi sökmotoroptimerar också er hemsida så att rätt målgrupp hittar till er hemsida.

E-handel

Hur en E-handel eller webbshop ser ut beror helt på vad det är som ska säljas. Vi bygger en hemsida baserat på ert sortiment och önskemål. Vi vet att var och en av våra kunder har unika behov och önskemål för sin e-handel och vi hjälper er att anpassa både design och funktionalitet för att leverera en modern, snygg och lättanvänd webbshop som interagerar fullt ut med ert affärssystem.

Förvaltning

En webbplats kräver löpande underhåll för en problemfri och enkel användning. Ert publiceringsverktyg med eventuella tillägg behöver hållas uppdaterade och under uppsyn och ni bör alltid ha en uppdaterad backup på filer och databasen. Vi erbjuder därför underhåll, uppdatering och förvaltning av er hemsida. Så att allting driftas på en tillförlitlig server med tillräcklig prestanda och kvalitet.

Vad vi erbjuder:

Design och anpassning av Pyramid e-line
WordPress, teman och tillägg
Skräddarsydda webbsidor och webbutveckling i PHP, HTML5, CSS, Sass, Javascript/jQuery
Webbappar
Tillägg och anpassningar för OpenCart, Magento och WooCommerce
Integration mot Pyramid och andra system eller tjänster
Responsiv design
Sökmotoroptimering
Hjälp med hosting, DNS och SSL-certifikat
Assistans med publicering och löpande uppdateringar

Service- & underhållsavtal

Vill du veta mer?

Hör av dig till någon av våra säljare på telefon 0771-14 13 00