Vi förändrar till det bättre, svårare än så är det faktiskt inte.

Ring oss gärna! 0771-14 13 00

Specialister på Pyramid Business Studio

Med drygt 30 medarbetare och med våra kompetenta konsulter är vi den ledande återförsäljaren av Pyramid affärssystem. Vi täcker hela Sverige via våra kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Norrköping och Sundsvall.

En bekymmersfri vardag

Vi låter våra kunder fokusera på sin kärnverksamhet genom att ta hand om kundens egen infrastruktur och teknik på plats eller genom en så kallad Molntjänst. Klart att våra kunder skall ha en bekymmersfri vardag. 

Mer än 25 års erfarenhet

Vi har hjälpt mer än 500 företag med att effektivisera sin verksamhet med smarta affärssystem lösningar. Företaget har funnits i ca 25 år och vi är enormt stolta över all kunskap som vi delar med oss av till våra kunder.

Glädje.....

Vår värdegrund återspeglas i allt vi gör, från rekrytering och medarbetarsamtal till utformning och leverans av lösningar. Glädje, Respekt, Ärlighet och Stolthet,  ledorden för att vara Proclient.

Vår historia

Proclient System AB startade sin verksamhet 1994, redan då med en klar vision. Att alltid leverera med kvalitet, i tid och på budget. Detta har vi lyckats med. Under de gångna åren har bolaget vuxit och verksamheten utvecklats. Vi startade upp i Göteborg och finns numera även i Stockholm, Malmö, Norrköping och Sundsvall. Från dessa kontor täcker vi hela Sverige och vi har även en hel del kunder utomlands.

Vi erbjuder långsiktiga samarbeten gällande allt som rör affärssystem och IT. Detta är en viktig del i våra kunders verksamhet och med stort engagemang och stolthet vårdar vi det förtroende vi får. Att se våra kunder växa och effektivisera sin verksamhet gör att vi tror på det vi gör.

Idag är Proclient System AB Sveriges ledande återförsäljare av affärssystemet Pyramid Business Studio. Under åren har vi utvecklat en stort urval av PLUS funktioner till Pyramid, bl.a. integrationer till externa webshopar, TA-system och handelsplatser. Vi erbjuder dessutom en hel del kringsystem t ex Business Intelligence, elektronisk fakturahantering, PA-, TA-system. 

Vår andra verksamhetsgren är IT och Teknik. Det innebär att vi kan hjälpa våra kunder med deras egen IT, eller så tar vi över ansvaret fullt ut med en så kallad Molntjänst där Proclient blir våra kunders IT-avdelning.


Våra kontor

PS. Du kan alltid nå oss på 0771-14 13 00 eller via email på info@proclient.se
Vill du få tag på en specifik medarbetare? Klicka på respektive kontor!

Göteborgsvägen 89, 431 30 MÖLNDAL

Derbyvägen 22, 212 35 MALMÖ

Järnbrogatan 3, 602 24 NORRKÖPING

Sollentunavägen 46, 191 40 SOLLENTUNA

Kyrkogatan 16B, 852 31 SUNDSVALL

Våra partners