Vi är en helhetsleverantör som förändrar till det bättre,
svårare än så är det faktiskt inte.

Ring oss gärna! 0771-14 13 00

Specialister på Pyramid Business Studio

Med drygt 30 medarbetare och med våra kompetenta konsulter är Proclient System AB den ledande återförsäljaren av Pyramid Affärssystem. Vi täcker hela Sverige via våra kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Sundsvall.

En bekymmersfri vardag

För oss är det viktigt att våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet. Genom att ta hand om kundens egen infrastruktur och teknik på plats eller genom en så kallad Molntjänst så låter vi dem göra just det. Klart att våra kunder ska ha en bekymmersfri vardag.

Mer än 25 års erfarenhet

I 25 år har vi hjälpt mer än 500 företag att effektivisera sin verksamhet genom att hitta smarta affärssystemlösningar som passar just dem. Vi är enormt stolta över all kunskap som vi har samlat på oss i företaget och som vi dagligen delar med oss av till våra kunder.

Glädje, respekt, ärlighet och stolthet

Vår värdegrund återspeglas i allt vi gör, från rekrytering och medarbetarsamtal till utformning och leverans av lösningar. Glädje, respekt, ärlighet och stolthet, ledorden för oss här på Proclient.


Vår historia

Proclient System AB startade sin verksamhet 1994. Visionen för företaget var klar och tydlig: att alltid leverera med kvalitet, i tid och till rimliga priser. Visionen tillsammans med hårt arbete visade resultat och vi kan stolt säga att vi har lyckats. Under de gångna åren har bolaget vuxit och verksamheten utvecklats. Företaget som startade med ett kontor i Göteborg finns nu även i Stockholm, Malmö och Sundsvall. Från våra kontor når vi ut till hela Sverige och vi har även en hel del kunder utomlands.

På Proclient System AB har vi idag tre verksamhetsområden: affärssystemet Pyramid Business Studio, IT och Teknik samt Webbutveckling och E-handel.

Proclient System AB är Sveriges ledande återförsäljare av affärssystemet Pyramid Business Studio. Under åren har vi dessutom utvecklat ett stort urval av PLUS-funktioner till Pyramid bl.a. integrationer till externa webbshoppar, TA-system och handelsplatser. Vi erbjuder dessutom en hel del kringsystem t.ex Business Intelligence, elektronisk fakturahantering, PA- och TA-system.

Vår andra verksamhetsgren är IT och Teknik. Det innebär att vi kan hjälpa våra kunder med deras IT eller att vi tar över ansvaret fullt ut med en så kallad Molntjänst där Proclient blir kundens IT-avdelning.

Vi är även verksamma inom Webbutveckling och E-handel. Vi bygger moderna hemsidor som är anpassade efter kundens behov, för det mesta utgår vi ifrån WordPress och kompletterar med egna tillägg. Vi bygger även e-handelsplattformar, antingen som ett tillägg för de kunder som använder Pyramid Affärssystem eller så hjälper vi kunden hitta en lämplig plattform som bäst passar deras verksamhet och affärssystem.

Proclient System AB erbjuder långsiktiga samarbeten gällande allt som rör affärssystem, IT och webbutveckling. Detta är en viktig del i våra kunders verksamhet och med stort engagemang och stolthet vårdar vi det förtroende vi får. För oss är det en ständig drivkraft att få se och få hjälpa våra kunder att växa och effektivisera sin verksamhet.


Våra kontor

PS. Du kan alltid nå oss på 0771-14 13 00 eller via email på info@proclient.se
Vill du få tag på en specifik medarbetare? Klicka på respektive kontor!

Göteborgsvägen 89, 431 30 MÖLNDAL

Derbyvägen 22, 212 35 MALMÖ

Järnbrogatan 3, 602 24 NORRKÖPING

Sollentunavägen 46, 191 40 SOLLENTUNA

Kyrkogatan 16B, 852 31 SUNDSVALL

Våra partners