"Ett system att växa i!"

Uveco AB

Kundens situation och utmaning
UVECO startade 1994 och köpte Pyramid redan 1995. De har varit med om hela resan från ”den gula” Pyramid 2.50 fram till dagens Pyramid Business Studio.

Vår lösning
UVECO använder Pyramids handelsmoduler. För att klara av de speciella önskemål som finns har de under åren kompletterat med moduler som E-handel, Koppling TA-system mot Logtrade samt E-faktura kund för att kunna maila fakturor eller skicka EDI till de kunder som så önskar. 

Effekt och resultat
Med Pyramid har vi kunnat växa. Vi har under åren byggt på med flera användare och moduler. Nu senast har vi lagt till funktionen att skicka EDI-fakturor till några av våra kunder.  ”Varje dag lär jag mig något nytt i Pyramid” säger Janne Uvegård, VD och ägare av UVECO. ”Det finns så mycket man kan göra i Pyramid och jag är tacksam att jag 1995 valde just Pyramid. Vi har kunnat växa i Pyramid”.

Företagsfakta
UVECO AB startades 1994. UVECO är ett nischat företag som förser plåtslageribranschen med specialverktyg till byggplåt- och ventilationsplåtslagare. De är distributörer och jobbar mot grossister runt om i Sverige.

www.uveco.se

Janne Uvegård
VD