"Vi bytte tre system mot ett"

Toolab/Småmaskins-Service

Typ av verksamhet: Toolab säljer idag verktyg och maskiner via fysisk butiksförsäljning och via näthandel. Service och reservdelsförsäljningen hanteras av Småmaskins-Service. Det är två företag som samverkar under ett och samma tak. Du hittar dem i Högsbo industriområde i Västra Frölunda (Göteborg).

Kundens situation och utmaning; Toolab/Småmaskin-Service hade tidigare tre olika system. Det betydde mycket dubbelarbete och risk för att något missades eller blev fel. Dessutom var servicerutinen svår att få någon utveckling av.

Vår lösning: Med modulerna Kassa, Serienummer/Serviceorder samt Order/Lager/Inköp och Ekonomi, kan Toolab/Småmaskin-Service hantera alla sina administrativa rutiner i ett och samma system. ”För oss har det blivit en klar förbättring och förenking av vara rutiner sedan vi började arbeta i Pyramid” säger Daniel Larsen hos Toolab/Småmaskins-Service.

Effekt och resultat: ”Med Pyramid har vi förenklat vårt sätt att arbeta och minskat vår dubbeladministration. Pyramid är ett mycket bra system för oss och vår verksamhet” säger Daniel Larsen.

 

Daniel Larsen