Pyramid Affärssystem

för små och medelstora företag

En verksamhet och dess organisation förändras och utvecklas kontinuerligt, detta ställer höga krav på ett affärssystem. Pyramid är ett affärssystem som växer tillsammans med er  och er verksamhet. Det är enkelt att komplettera med fler plattformar, moduler och antal användare i den takt ni behöver. Pyramid är ett affärssystem med ett gränssnitt som är enkelt att förstå och använda, samtidigt som det är avancerat i sin flexibilitet och sina stora anpassnings- och integrationsmöjligheter.

Med detta kompetenta affärssystem och över 25 års erfarenhet av att implementera och förädla systemet kan vi erbjuda er stora möjligheter att anpassa systemet efter just era behov. Pyramids breda funktionalitet gör att det passar både små och medelstora företag.

Nu är Pyramid 4, den nya generationens Pyramid, här, med ett nytt, fräscht gränssnitt som är möjligt att köra både via traditionell Windows klient eller direkt i web-browser.

Pyramid Affärssystem på Windows och Webb


Ett affärssystem för verklighet och vision

Pyramid Affärssystem är ett smart system för små och medelstora företag. Med bred och välutvecklad funktionalitet och ett lättarbetat gränssnitt utgör Pyramid en modern och flexibel lösning. Huvudmodulerna innehåller kraftfulla funktioner som är grundläggande för de flesta företag medan tillvalsmodulerna riktar sig mot speciella målgrupper med specifika behov. Utifrån varje kunds behov kombineras modulerna till ett kompetent, flexibelt och användarvänligt system. Proclient har också utvecklat ett tjugotal PLUS-funktioner att komplettera ytterligare med för att ännu bättre kunna möta varje kunds unika behov.

Läs mer om PLUS funktioner


Mångsidighet på flera plattformar

Pyramid affärssystem kan köras på ett antal olika plattformar, det kan köras på såväl Windows, surfplatta, webbläsare, PDA eller smartphone. Ni kan även kombinera plattformar i en och samma installation för att ge varje medarbetare friheten att köra i olika.

Pyramid Affärssystem BI

Pyramid BI (Business Intelligence)

Pyramid BI är ett kraftfullt verktyg att bygga grafiska rapporter i. Välj hur rapporten ska se ut; staplar, mätare, trendkurvor eller tårtdiagram. Ni kan välja att schemalägga rapporterna för automatiskt uppdatering eller t.ex. distribuering via e-post. Rapporterna kan även konfigureras för publicering på smart devices (Android/iOS), skrivbordet och/eller intranät.

Arbeta enkelt via centraler och infostudios

Arbeta enkelt och effektivt via Pyramids olika centraler. I centralerna hittar ni all information samlad på ett ställe och kan välja vilken information som ska presenteras i info-boxarna. Systemet är enkelt att navigera genom centralens genvägar.

Pyramids utskriftscentral innehåller mer än 400 standardrapporter som enkelt skrivs ut manuellt eller genom schemaläggning. Pyramid har över 100 infostudios från systemets olika moduler som enkelt kan anpassas för analys av den data ni önskar. Alla infostudios är integrerade med Microsoft Excel, Word och Outlook.

Pyramid Affärssystem Centraler
Pyramid Affärssystem enkelt att anpassa och integrera

Lätt att anpassa och integrera

Pyramid Affärssystem anpassas efter era unika behov genom att förändra befintliga rutiner, bygga nya tabeller, index och/eller programdialoger. Men även de bästa systemen behöver ibland kompletteras och vi på Proclient har förmånen att ha de mest erfarna pyramidutvecklarna. Våra certifierade utvecklare skapar lösningar enligt en väl beprövad metodik som gör versionslyft smidiga. Det förekommer idag ofta integrationer mot andra system och företag som Unifaun, Jetshop, Svensk Webbhandel, Opto Sweden och B24 m.fl. har valt Proclient som samarbetspartner för sin integration mot Pyramid Affärssystem.

Se våra Pyramid Integrationer

Pyramid kryddat med det lilla extra

Vi har under åren utvecklat många smarta och effektiva lösningar som ger det där lilla extra till Pyramid, vi kallar det PLUS-funktioner. Vårt sortiment består av allt från marknadens mest kompetenta ED-lösning till enkla funktioner som automatisk import av dagens valutakurser. Även de bästa systemen behövs kompletteras ibland.

Läs mer om våra PLUS funktioner

Pyramid PLUS funktioner

Pyramid - Branschlösningar

Vi har under våra 25 år skaffat oss erfarenhet från de flesta branscher och har tagit fram ett antal branschlösningarVi erbjuder drift av Pyramid Affärssystem

Vi erbjuder drift av hela din IT-miljö eller delar av den. Med en rad välutvecklade tjänster som distansbackup, övervakning, virus- och spamhantering kan ni känna er trygga och koncentrera er på kärnverksamheten.

Med denna tjänst kan du arbeta varifrån du vill; har du tillgång till internet så har du tillgång till ditt personliga skrivbord, företagets programvaror och server. Kort sammanfattat: flexibilitet, tillgänglighet och kostnadseffektivt.

.Drift av Pyramid

Ta ett steg till i din kompetensutveckling

Vi erbjuder schemalagda utbildningar i Pyramid som genomförs av våra erfarna konsulter. Utbildningarna har ett begränsat antal platser för att leverera en kvalitativ utbildning för varje deltagare. Är ni flera på företaget som gemensamt vill ta nästa steg i er utveckling kan vi företaganpassa utbildningen för ert företag. Utbildningen kan genomföras på plats hos er eller i våra lokaler.


Du är inte ensam, det finns ca 6000 företag till

"Tack vare Pyramid och Proclient har vi på ett kontrollerat sätt hanterat vår expansion och dessutom ökat vår effektivitet” Anders Carlsson VD, Hylte Jakt & Lantman


Vill du veta mer?

Hör gärna av dig till våra säljare av Pyramid på 0771-14 13 00