SÅ HÄR FUNGERAR PYRAMID

Pyramid Affärssystem

för små och medelstora företag

 

En verksamhet och dess organisation förändras och utvecklas kontinuerligt. Detta ställer höga krav på ett affärssystem. Pyramid är ett affärssystem som växer tillsammans med er och er verksamhet. Det är enkelt att komplettera med fler plattformar, moduler och antal användare i den takt ni behöver.

Pyramid affärssystem har ett fräscht gränssnitt som är enkelt att förstå och använda, samtidigt som det är avancerat och flexibelt med stora anpassnings- och integrationsmöjligheter.

Med detta kompetenta affärssystem och över 25 års erfarenhet av att implementera och förädla systemet kan vi erbjuda er stora möjligheter att anpassa systemet efter just era behov. Pyramids breda och djupa funktionalitet gör att det passar både små och medelstora företag

Nu är Pyramid 4, den nya generationens Pyramid, här, med ett nytt och fräscht gränssnitt som är möjligt att köra både via traditionell Windows klient eller direkt i webbläsare.

 

Låt er inspireras av vår video  

Ett affärssystem för verklighet och vision

 

Pyramid Affärssystem är ett smart system för små och medelstora företag. Med bred och välutvecklad funktionalitet och ett lättarbetat gränssnitt utgör Pyramid en modern och flexibel lösning.

Huvudmodulerna innehåller kraftfulla funktioner som är grundläggande för de flesta företag medan tillvalsmodulerna riktar sig mot speciella målgrupper med specifika behov.

Utifrån varje kunds behov kombineras modulerna till ett kompetent, flexibelt och användarvänligt system. Proclient har dessutom utvecklat ett tjugotal Plusfunktioner för att möta varje kunds unika behov på ett ännu bättre sätt.

 

Mångsidighet på flera plattformar

 

Pyramid affärssystem kan köras på ett antal olika plattformar. Det kan köras på såväl Windows, surfplatta, webbläsare, PDA eller smartphone.

Ni kan även kombinera flera plattformar i en och samma installation för att ge varje medarbetare friheten att välja.

PYRAMID AFFÄRSSYSTEM

Arbeta enkelt via centraler och infostudios

 

Arbeta enkelt och effektivt via Pyramids olika centraler. I centralerna hittar ni all information samlad på ett ställe och kan välja vilken information som ska presenteras i de olika info-boxarna.
Systemet är enkelt att navigera genom centralens genvägar.

Pyramids utskriftscentral innehåller mer än 400 standardrapporter som enkelt skrivs vid behov. För att förenkla ytterligare kan favoriter skapas som dessutom går att nå direkt från Pyramids skrivbord.

Pyramid har över 100 olika infostudios från systemets alla moduler. Infostudios kan enkelt anpassas för analys av den data ni önskar. Alla infostudios är integrerade med Microsoft Excel, Word och Outlook.

 

Lätt att anpassa och integrera

 

Pyramid Affärssystem anpassas efter era unika behov genom att förändra befintliga rutiner, bygga nya tabeller, index och/eller programdialoger. Men även de bästa systemen behöver ibland kompletteras och vi på Proclient har förmånen att ha de mest erfarna utvecklarna för att anpassa Pyramid.

Våra certifierade utvecklare skapar lösningar enligt en väl beprövad metodik som gör versionslyft smidiga för våra kunder.

Det förekommer idag ofta integrationer mot andra system och företag som Unifaun, Jetshop, Svensk Webbhandel, och Opto Sweden m.fl. har valt Proclient som samarbetspartner för sin integration mot Pyramid Affärssystem.

Se våra Pyramid Integrationer

 

BUSINESS INTELLIGENCE

Pyramid BI

 

Pyramid BI är ett kraftfullt verktyg att bygga grafiska rapporter i. Välj hur rapporten ska se ut; staplar, mätare, trendkurvor eller cirkeldiagram.

Ni kan välja att schemalägga rapporterna för automatiskt uppdatering eller t ex distribuering via e-post. Rapporterna kan även konfigureras för publicering på smart devices (Android/iOS), skrivbordet och/eller intranät.

 

Pyramid Moduler

 

Utifrån varje kunds behov kombineras modulerna till ett kompetent, flexibelt och användarvänligt system. Se alla moduler här.

PYRAMID PLUSFUNKTIONER

Pyramid kryddat med det lilla extra

Vi har under åren utvecklat många smarta och effektiva lösningar som ger det där lilla extra till Pyramid, vi kallar det Plusfunktioner. Vårt sortiment består av allt från marknadens mest kompetenta EDI-lösning till enkla funktioner som automatisk import av dagens valutakurser. Även de bästa systemen behöver kompletteras ibland.

Läs mer om våra Plusfunktioner

 

Branchlösningar

Du kan enkelt anpassa Pyramid efter ditt företags och din branschs specifika behov. Hitta och läs mer om din bransch här

 

Läs mer om Pyramid Affärssystem och våra tjänster; Konsultation, Programmering, Utbildningar, Workshops, Webbinar och Förvaltning.

Eller varför inte läsa om vad våra kunder har att säga om oss? Gå vidare till Referenser.

MOLNTJÄNSTER

Låt oss sköta Er drift och få en bekymmersfri vardag!

 

Molntjänster är en tjänst där vi installerar kundens system hos oss istället för hos kunden.

Detta medför många fördelar för våra kunder; de behöver inte ta hand om systemen i sin egen IT-miljö, de har tillgänglighet till allt var de än befinner sig samt förstärkt säkerhet och sänkt kostnad.

 

Läs mer om vår Teknik & Drift