Nyhetsbrev

Nyhetsbrev September

Proclient
Publicerat 6 sep 2019

Den 31 augusti till 2 september var vi på kickoff för att finslipa detaljer och lära oss lite nytt.

I helgen som gick var de flesta av Proclients medarbetare i Sopot och vässade kunskaperna ytterligare.
Efter många nya lärdomar, skratt och insikter är vi nu redo för nya utmaningar! #theworldofproclient

4 nya medarbetare!

Det är fortsatt stor efterfrågan på våra produkter och tjänster över hela landet. Därför har vi under våren rekryterat fyra nya medarbetare som alla började sin anställning den 19 augusti.

Madelene Carlsson, Systemkonsult Göteborg
Madelene kommer närmast från Caramelle Fashion där hon bland annat arbetat som inköpsansvarig med Pyramid som verktyg.

Mathilda Skoglund, Systemkonsult Göteborg
Mathilda är nyexaminerad från affärssystemprogrammet vid Halmstad högskola. Examensarbetet i Pyramid FIFO hantering utfördes på ett enastående sätt.

Erik Frank, Systemkonsult Malmö
Erik har arbetat med Pyramid de senaste elva åren hos Profa Handisafe med fokus på inköp och redovisning men även haft ett systemansvar.

Emmeli Johansson, Systemkonsult Sundsvall
Emmeli har en kandidat i ekonomi och kommer närmast från SCA. Hon har en bred erfarenhet inom ekonomi och av olika ERP system.

Vi vill även passa på att önska Veronica Yderhag all lycka när hon nu efter fyra hos oss valt att gå vidare i karriären.

Digitalisering

Det har pratats länge om digitalisering men vad är digitalisering? Var befinner ni er i digitaliseringen av er verksamhet? Låt oss hjälpa er att reda ut begreppen och transformera er verksamhet så kontakta någon av våra säljare för att diskutera vidare.

Nu driftar vi Pyramid i Finland!

Vi har under åren skaffat oss en gedigen kunskap gällande drift av Pyramid. Ett bevis på detta är att samtliga Pyramid installationer i Finland nu driftas av Proclient. Stort tack till Norlic OY och dess kunder för förtroendet.