Bli en viktig del i vårt team

Vill du arbeta i en framtidsbransch hos den ledande återförsäljaren av Pyramid Affärssystem, där glädje och stolthet är grunden i företagskulturen? Vi är en helhetsleverantör med långsiktiga relationer där du blir en viktig del i teamet och en drivkraft för vår fortsatta utveckling. Du kommer att få en daglig stimulans/ variation som ger utmaningar och förnyelse samt gehör för nya idéer.

Vårt team består idag av ca 30 medarbetare fördelat på våra kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Norrköping och Sundsvall som ger våra kunder den bästa servicen på marknaden. Med kvalitet, kompetens och engagemang ger vi våra kunder det utrymme de behöver för att växa, både som företag och som individer. 

Vi är övertygade om att mixen mellan nyutexaminerade och erfarna konsulter ger den bästa dynamiken, därför anställer vi nyutexaminerade kontinuerligt. Vi har en väl beprövad plan för mentorskap som gör att du snabbt får stor frihet och förtroende men också ett stort ansvar. 


Att vara en del av Proclient

Vår företagskultur har fått sin prägel från våra värdeord Glädje, respekt, ärlighet och stolthet. Vi arbetar dagligen med vår värdegrund i situationer som rekrytering, medarbetarsamtal, kundmöten, utformning av lösningar och strategiska beslut. Värdegrunden genomsyrar hela vår verksamhet och guidar oss i att vara Proclient.

Glädje
På Proclient skall vi känna glädje i arbetet, sitt umgänge med sina arbetskamrater och övriga kontakter.

Respekt
På Proclient respekterar vi samtliga man interagerar med, arbetskamrater såväl som kunder, leverantörer och samarbetspartners likväl som känna respekt för vad vårt arbete och våra leveranser innebär för våra kunder.

Ärlighet
På Proclient skall alla vara ärliga i relationerna med arbetskamrater, kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Stolthet
På Proclient skall vi känna stolthet i vårt arbete med arbetskamrater, kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Lediga tjänster


Skicka gärna in en spontanansökan!

Har du andra färdigheter att bidra med eller finns det ingen ledig tjänst för tillfället? Skicka in en spontanansökan och berätta hur du kan göra skillnad på Proclient, vi söker alltid nya medarbetare med rätt profil.