Fler medarbetare runt om i landet!

Efterfrågan på våra produkter och tjänster fortsätter att öka vilket är fantastiskt roligt och vi ser detta som ett bra betyg på våra leveranser. Detta har nu resulterat i att vi blivit fler medarbetare. Att vi lyckas attrahera såväl nyexaminerade som erfarna användare och konsulter är mycket glädjande och ger en bra dynamik. Lite kort om våra senaste tillskott.

Meri Stakovska – Malmö
Meri var klar med sin högskoleutbildning inom datavetenskap den 15 juni. Parallellt med studiernaharhon arbetat med webprogrammering och utveckling av mobila applikationer för Sony Mobil Communications. Meri tillträdde sin anställning hos oss den 25 juni.
Ni når Meri på telefon 040 – 617 41 61 eller via mail meri.stakovska@proclient.se

Gustav Bergholm – Göteborg
Gustav har nyligen färdigställt sin högskoleexamen inom datavetenskap. Under studietiden har han mixat studier med lite arbete, bl.a. som content editor på en webbbyrå i Malmö. Gustav tillträdde sin anställning den 13 augusti.
Ni når Gustav på telefon 031 – 334 16 72 eller via mail
gustav.bergholm@proclient.se

Linda Haglund – Göteborg
Linda är pyramidkonsult och kommer närmast från Etik AB och dessförinnan Evry. Hon är igrundenekonom och har ekonomi och tidsredovisning som specialistområde. Linda tillträdde sin anställning den 13 augusti.
Ni når Linda på telefon 031 – 334 16 63 eller via mail linda.haglund@proclient.se

Samir Dridi – Stockholm 
Samir kommer närmast från SiteTel Sweden där han arbetat som order och uppföljningschef och medsystemansvar för Pyramid sedan 2012. Samir tillträder sin anställning den 27 augusti.
Ni når Samir på telefon 08 – 412 38 56 eller via mail samir.dridi@proclient.se