Pyramid affärssystem

Navet i dina affärsprocesser

En verksamhet och dess organisation förändras och utvecklas kontinuerligt, detta ställer stora krav på att affärssystemet är enkelt att anpassa efter de nya förutsättningarna. Ett affärssystem skall ha ett intuitivt gränssnitt och vara flexibelt med stora anpassningsmöjligheter. Detta är några anledningar till att vi arbetar med Pyramid Business Studio. Med dessa kompetenta produkter och över 20 års erfarenhet av att implementera och förädla integrerade affärssystem, ger er stora möjligheter att anpassa systemen efter era behov. 
Systemet som växer med din verksamhet

Få koll

Få koll på din verksamhet och samla all information i affärssystemet. Tillgång till rätt information vid rätt tidpunkt kan vara avgörande. Att ha tillgång till försäljningsstatistik, nyckeltal, resultatrapporter är en självklarhet. Att få informationen serverat via mail till morgonkaffet är för oss en standardlösning.

Bli effektivare

Att samla all information i affärssystemet gör att er personal kan utföra sina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt och kommunikationen förbättras. Ni slipper underhålla flera system, ni får lägre sysselsättningskostnader och detta ger er i förlängningen konkurrensfördelar.

Flexibla lösningar

Med vår erfarenhet har vi skapat många flexibla lösningar inom standardsystemen genom smarta konfigurationer. Skulle inte detta räcka till, skapar vi kundunika lösningar med våra verktyg för affärssystemen.


Branschlösningar

Vi har under våra drygt 20 år skaffat oss erfarenhet från de flesta branscher och har tagit fram ett antal branschlösningar för er skullStärk din organisation ytterliggare

Vi erbjuder schemalagda utbildningar i Pyramid Business Studio och som genomförs av marknadens bästa konsulter.
Är ni många på företaget som vill utvecklas, hör av er så företagsanpassar vi utbildningen till just ert företags
behov. Utbildningen kan genomföras hos Er eller i våra lokaler.

Vi erbjuder "hosting" av ert affärssystem

    Vi "hostar" hela din IT-miljö eller bara delar av den.
    Med en rad väl utvecklade tjänster som distansbackup, övervakning, virus- och spam-hantering kan du känna dig trygg och koncentrera dig på kärnverksamheten.
    Arbeta varifrån du vill, har du tillgång till internet så har du tillgång till ditt personlig skrivbord, företagets programvaror och server.
    Flexibilitet, tillgänglighet och kostnadseffektivitet, kort sammanfattat!Abigo AB - Vi har verksamheten i ett enda system!

Efter åtta år med Pyramid och Proclient var valet enkelt! En verksamhetsanalys och en "restart" med Proclient vid rodret.....
Frågor?

Hör gärna av dig till någon av våra säljare på 0771-14 13 00