Pyramid

Pyramid - affärssystemet som skräddarsys efter era behov!

För verklighet och vision

Med bred funktionalitet och ett lättarbetat gränssnitt utgör Pyramid en modern och flexibel lösning. Mer än 90% av systemen som levereras är standardsystem, utan några anpassningar i programkoden. Att redan från början veta vad systemet kommer att kosta, innebär en trygghet för dig som kund. Ett smart system för mindre och medelstora företag.

Mångsidighet

Pyramids många funktioner är dess styrka och det är utvecklat för att passa företag i många olika branscher. Huvudmodulerna innehåller kraftfulla funktioner som de flesta företag behöver. Tillvalsmodulerna riktar sig mot speciella målgrupper med specifika behov. Utifrån varje kund kombineras modulerna till ett flexibelt och användarvänligt system. 

Anpassningsbart

Pyramid kan anpassas efter era unika önskemål genom att förändra befintliga rutiner, bygga helt nya funktioner eller integrationer mot externa system. Anpassningarna utförs av våra certifierade konsulter och utförs på ett sätt så uppdatering till nya versioner blir smidiga.

Se våra Pyramid Integrationer 

Några av styrkorna

  • Välj mellan 7 huvudmoduler och över 50 tillvalsmoduler
  • Möjlighet att komplettera med över 20 PLUS funktioner
  • Lätt att förstå, enkelt att använda
  • Åtkomst via laptop, webben eller mobilen
  • Inbyggda verktyg för Business Intelligence
  • Fritt och kreativt arbetssätt via centraler


Du är inte ensam, det finns ca 6000 företag till

"När vi bildade en kedja med 13 butiker behövde vi ett gemensamt datasystem!” Håkan Berg, Order Music Sweden ABVill du veta mer?

Hör gärna av dig till våra säljare av Pyramid på 0771-14 13 00